Vedete

Cu ce boală incurabilă se luptă Gigi Hadid încă din adolescenţă? Afecţiunea îi provoacă probleme serioase de sănătate

hermina.hagianu
June 29, 2021 11:17 AM

Gigi Hadid este fără doar şi poate una dintre cele mai apreciate modele din lume. De-a lungul timpului frumoasa şatenă a fost criticată din cauza oscilaţiilor de greutate. Mulţi au acuzat-o că nu are grijă de alimentaţia sa, însă adevărul este cu totul altul. Tânăra suferă de o boală incurabilă a tiroidei care îi provoacă probleme seriose de sănătate.

În urmă cu şapte ani, Gigi Hadid şi-a făcut debutul în lumea modei, iar de atunci cariera sa a fost în plină ascensiune. Deşi are fani în toată lumea şi a fost lăudată mereu pentru frumuseţea sa, tânăra a fost şi criticată, de cele mai multe ori fiind numită „grasă” sau „prea slabă”.

Puţini sunt cei care ştiu faptul că celebrul model suferă de o boală a tiroidei, Boala Hashimoto, care este incurabilă, dar din fericire se poate ţine sub control. Se pare că, Gigi a descoperit această boală la 17 ani, după ce a devenit cunoscută în lumea modei.

În cadrul unui interviu, Gigi a vorbit despre problema ei, sătulă de toate acuzaţiile pe care le primea.

”Aceia dintre voi care m-au catalogat ca fiind prea grasă pentru industria modei vedeau, de fapt, efectele bolii: inflamaţiile şi retenţia de apă. În ultimii ani am urmat un tratament care să-mi reducă aceste simptome, dar şi alte semen precum oboseala extremă, probleme de metabolism, modul în care corpul reţine apa”, a explodat pe Twitter în urmă cu câţiva ani Gigi Hadid.

Gigi Hadid s-a căsătorit în secret ?

Gigi Hadidi şi artistul cu care tânăra are un copil sunt extrem de discreți în ceea ce priveşte relaţia lor.

În urmă cu câteva săptămâni ar fi apărut un zvon potrivit căruia Zayn Malik și Gigi Hadid și-ar fi unit destinele fără ca fanii să știe, dacă Ingrid Michaelson, ce a colaborat cu artistul pentru piesa ‘To Begin Again’, are dreptate. Într-o sesiune live de întrebări pe Instagram, aceasta a dezvăluit că starul „este o persoană foarte privată și acum că este căsătorit și are și un copil, face numai lucrurile pe care vrea să le facă”.

Zayn și Gigi au devenit părinți pentru prima oară în luna septembrie, când modelul a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă ce a primit numele de Khai, dar este prima oară când un cunoscut al lor menționează ceva despre o căsnicie. Reprezentanții celor doi nu au făcut până acum vreun comentariu.

 

Sursă foto: Arhivă Verdict