News

Cu ce ocupă Ioana Ginghină după ce s-a retras din showbiz

andreea voicu
February 27, 2019 15:10 PM

În urmă cu aproape 15 ani, pe micile ecrane din ţara noastră apărea prima telenovelă românească „Numai iubirea”, care a a avut un succes extraordinar la public.

Pe aceeasi temaPrimul mesaj transmis de Rona Hartner, după operație

Un rol important îl deţinea şi Ioana Ginghină, cea care o interpreta pe Ildiko – o menajeră extrem de drăguţă. Acum, Ioana Ginghină, în vârstă de 41 de ani, apare destul de rar la televizor. Vedeta a luat o pauză de 6 ani de la telenovele.

Cu ce ocupă Ioana Ginghină după ce s-a retras din showbiz

Ea îşi dedică acum timpul teatrului şi filmărilor pentru serialul ‘O grămadă de caramele’, difuzat de Happy Chanel.

Mai mult de atât, şi-a schimbat radical stilul de viaţă. Nu mai mănâncă deloc carne şi dulciuri şi respectă cu stricteţe cure de detoxifiere a organismului.

Ioana Ginghină este actriță la Teatrul Ion Creangă din anul 2000, deci lucrează de 19 ani cu și pentru  copii, astfel că deschiderea unei școli de actorie pentru cei mici a venit ca un pas firesc. Paralel, actrița joacă în spectacolul Călătorii prin Galaxii’.

Ioana Ginghină este căsătorită cu actorul Alexandru Papadopol, de 12 ani. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare şi au o fată, pe Ruxandra, care le calcă pe urme părinţilor săi.

Ioana Ginghină a jucat împreună cu fiica sa, în serialul „Lecţii de viaţă”, difuzat la Pro Tv. Conştiincioasă, deşi este încă la o vârstă fragedă, Ruxi şi-a însoţit mama la filmări şi şi-a învăţat bine replicile, dovedind că nu degeaba este fiica actorilor Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol.