News

Cu ce om de afaceri se iubește Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea. Noul cuplu duce o viață de 5 stele în Miami

Verdict.ro
May 5, 2021 13:34 PM

După ce a dispărut subit din lumina reflectoarelor, odată cu divorțul de Cristi Borcea, Alina Vidican a stat singură pentru o lungă perioadă. Iată că acum, după ani buni, ea și-a asumat într-un final o relație alături de un misterios om de afaceri. 

Au trecut câțiva ani de când Alina Vidican s-a stabilit în Miami (America).

Nu este singură acolo, îi are alături pe cei doi copii ai săi și ai lui Cristi Borcea și destul de des e vizitată de mama ei. Doamna Mariana Vidican e cea care a confirmat acum că fiica Alina trăiește o nouă poveste de iubire.

Aceasta a postat pe Facebook imagini cu fiica ei alături de un bărbat. Alina Vidican și acesta sunt foarte apropiați în imagini, bărbatul o ține în brațe pe fosta soție a lui Cristi Borcea, într-o altă imagine o și sărută pe obraz. Fotografiile din mediul online sunt însoțite de un mesaj: „Totdeauna bucuroasă să fiu martor la fericirea copiilor mei!”, a scris Mariana Vidican.

Alina Vidican și noul partener au fost prezenți la un eveniment de lux din Miami, amândoi poartă haine deschise la culoare. Acolo s-au fotografiat lângă mașini vechi, de colecție.