News

Cu ce se ocupa Raluca Bădulescu înainte de a fi jurat la 'Bravo, ai stil!'

andreea voicu
February 6, 2019 15:49 PM

Raluca Bădulescu are un stil aparte, care nu poate trece neobservat. Jurata de la ‘Bravo, ai stil!’ a mărturisit cu ce s-a ocupat înainte de a deveni vedetă de televiziune.

”Sunt o persoană mai extrovertită, așa că acest lucru se reflectă și în modul în care mă îmbrac, în ținutele mele mentare. Pentru mine, niciodată prea mult nu e prea mult. Și „prea multul acesta trebuie să fie foarte bine studiat și în concordanță cu imaginea pe care o prezinți și cu felul tău de a fi. Altfel, orice porți poate părea forțat”, a declarat Raluca Bădulescu pentru Viva!

Cu ce se ocupa Raluca Bădulescu înainte de a fi jurat la ‘Bravo, ai stil!’

Probabil că n-o să-ți vină să crezi, dar înainte de a ajunge jurat la ‘Bravo, ai stil!’, vedeta de la Kanal D a lucrat la o companie naţională.

”Să știți că nu, nici pe vremea când eram corporatistă. Timp de opt ani am fost trader pentru produse petroliere, respectiv export motorină-benzină, la o companie națională.

Să știi că eu am absolvit Facultatea de Litere, a fost o provocare pentru mine. Nu îmi plăcea programul, să încep la ora 8 dimineața. Și pe vremea aceea să știți că mă îmbrăcam tot altfel, deși purtam costume. Toate ținutele aveau două, trei brățări în plus, pantofi mai colorați”, a mai adăugat Raluca.