News

Cu cine s-a iubit Lavinia Pîrva înaintea lui Ștefan Bănică Junior! Fostul ei partener era milionar

Verdict.ro
February 9, 2019 12:02 PM

Lavinia Pârva trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Ştefan Bănică Jr. Cei doi s-au căsătorit în vara anului 2017. În prezent, Lavinia este însărcinată cu primul copil al cuplului. Despre iubirile cântăreţului se ştiu multe, însă iată ce relaţii a avut soţia sa.

Cu cine s-a iubit Lavinia Pîrva înaintea lui Ștefan Bănică Junior!

De-a lungul timpului, Ştefan Bănică Jr. a avut mai multe relaţii, chiar şi căsătorii. A fost însă destul de rezervat în a vorbi despre viaţa sa de familie. Artistul are două căsnicii eşuate, una cu Mihaela Rădulescu şi alta cu Andreea Marin. Din a doua căsnicie, Ștefan are și o fetiţă, pe Violeta, care creşte alături de mama sa. Dintr-o relație anterioară celor două căsnicii, cântărețul are și un băiat, Radu Ștefan.

Citește și: Ce mare a crescut băiatul lui Ștefan Bănică Junior! Radu este actor

În anul 2015 a ieşit la iveală faptul că Lavinia Pârva s-ar fi iubit cu un milionar, nota atunci Wowbiz. Cântăreaţa a locuit mai mulţi ani în Timișoara, acesta fiind orașul ei natal.

Cântăreața s-a mutat apoi la București pentru a-și începe o carieră în muzică. Sursa citată aminteşte că, în timpul petrecut acolo, ea era una dintre cele mai curtate fete. S-ar fi iubit atunci cu un afacerist, iar când s-a mutat la București a pus punct relației.

Se pare că iubirea sa din tinereţe este acum căsătorit și are și copii, scrie VIVA!. Iată imaginile cu acesta AICI!

Citește și: A reușit să o țină ascunsă până acum! Cât de frumoasă este fiica Andreei Marin. Violeta este o adevărată domnișoară