News

Cu cine s-a iubit Lidia Buble înainte de a fi cu Răzvan Simion

iulia.statie
May 9, 2020 10:00 AM

Înainte de povestea sa de dragoste trăită cu Răzvan Simion, Lidia Buble a format un cuplu cu Cezar Juratoni, însă relația nu a avut succes.

Pe aceeasi temaCum arăta, de fapt, Lidia Buble acum 6 ani, înainte să se cupleze cu Răzvan Simion și de operațiile estetice. FOTO

Cu cine s-a iubit Lidia Buble înainte de a fi cu Răzvan Simion

Multe s-au scris despre Lidia Buble și Răzvan Simion, însă frumoasa cântăreață s-a iubit în timpul liceului cu sportivul Cezar Juratoni, vedetă a emisiunii ‚Survivor România’. Aceștia ar fi format un cuplu timp de 4 ani, iar artista visa să ajungă la altar împreună, notează cancan.ro.

Aceștia s-au cunoscut în Deva, însă relația nu a avut succes, iar Lidia trăiește acum o poveste de dragoste de 5 ani cu Răzvan Simion, iar Cezar formează un cuplu de 7 ani cu iubita sa, Tatiana, cei doi pregătindu-se pentru a face nunta.

Chiar Lidia Buble a pus punct relației dintre ea și Cezar, căci stilul lor de viață nu se potrivea deloc. Potrivit publicației menționate mai sus, lui Cezar nu îi plăcea deloc stilul de viață a iubitei sale, căci nu se putea odihni deloc, iar acest lucru îi afecta performanțele sportive.

Artiștii au o viață extrem de ocupată, plină de evenimente și concerte, iar Lidia ajungea acasă abia atunci când Cezar dormea, iar aceasta punea muzică la orele târzii în noapte, ceea ce iubitului său nu i-a convenit deloc, iar despărțirea a fost inevitabilă.

În ultima vreme, au tot circulat zvonuri potrivit cărora relația dintre Buble și Răzvan a ajuns la final, speculații alimentate de faptul că prezentatorul a fost surprins alături de o roșcată, iar cântăreața a plecat la părinții săi. Mai mult, declarația din trecut a lui Răzvan a pus fanii pe gânduri.

„Mi-ai adus Jezebel, un film despre care am vorbit acum trei ani, dar mi l-ai adus acum pentru că mi-ai spus că mi se potrivește. Ceea ce mă deranjează…”, a spus acesta.

„Pentru că relația noastră, dragul meu prieten, începe să fie din ce în ce mai… Mă rog…”, a spus prezentatorul, întrebat exact de ce îl deranjează.