News

Cu cine se iubeşte nepoata Prinţesei Diana! Kitty Spencer are un iubit care îi face toate poftele

andreea voicu
May 13, 2019 11:31 AM

Nepoata prinţesei Diana ar avea o relaţie cu un bărbat mult mai în vârstă decât tatăl ei. Conform tabloidelor internaţionale, iubitul lui Lady Kitty Spencer este milionarul Michael Lewis, cel care deţine mai multe magazine de haine de lux, High Street Whistles și Phase Eight.

Deşi are 28 de ani şi o carieră impresionantă în modelling, se pare că aceasta preferă bărbaţii mult mai mari decât ea. Ultima sa cucerire este Michael Lewis, care are 58 de ani, cu 5 ani mai mult decât fratele regretatei Lady Di, contele Spencer. Kitty Spencer şi milionarul ar fi împreună încă din 2018, atunci când au mai fost surprinşi împreună. Se zvoneşte că bărbatul este topit după modelul cu sânge regal, căruia îi face toate poftele.

Cu cine se iubeşte nepoata Prinţesei Diana!

Recent, cei doi au fost fotografiaţi ieşind dintr-un hotel de lux din New York. Primul care a părăsit incinta hotelului a fost Michael Lewis, urmat de Kitty, care a încercat să evite întâlnirea cu paparazzii, ea fiind îmbrăcată complet în negru. Cei doi s-au urcat rapid într-un taxi care îi aştepta în faţa hotelului. Vezi imagini cu cei doi, AICI. 

Hotelul din care au ieşit cei doi este unul dintre cele mai scumpe din America. O singură noapte poate costa şi 50.000 de dolari, însă asta nu ar fi o problemă pentru iubitul nepoatei Prinţesei Diana. Michael Lewis are o avere de 80 de milioane de dolari.

Acesta nu este singurul iubit mai în vârstă pe care Kitty Spencer l-a avut. Timp de 4 ani, modelul s-a iubit cu magnatul Niccolo Barattieri di San Pietro, în vârstă de 48 de ani. Lady Kitty Spencer este fiica fratelui Prinţesei Diana, Charles Spencer. Ea mai are un frate, pe Louis, şi o soră, pe Lady Eliza.