News

Cu ea s-a iubit Florin Piersic în timpul căsniciei cu Anna Szeles! Cât de frumoasă este Gabriela Werner

andreea voicu
April 22, 2019 12:25 PM

În tinereţe, Florin Piersic a fost un mare cuceritor şi a frânt numeroase inimi. Îndrăgitul actor a trăit poveşti de iubire demne de scenariul unui film de la Hollywood. Pe cât de bogat i-a fost palmaresul artistic, pe atât de mare a fost şi cel sentimental.

Pe aceeasi temaFosta soţie a lui Florin Piersic a vorbit despre mariajul cu actorul

Florin Piersic a fost însurat de trei ori, cu actriţele Tatiana Iekel, Anna Szeles şi Anna Torok, cea cu care este însurat şi în prezent. Deşi a avut trei soţii superbe, actorul a recunoscut că a mai avut şi alte relaţii extraconjugale.

Cu ea s-a iubit Florin Piersic în timpul căsniciei cu Anna Szeles!

Cea care i-a fost amantă timp de 9 ani este actriţa Gabriela Werner. Ea a recunoscut că s-a iubit cu Florin Piersic, în perioada când era însurat cu Anna Szeles.

Gabriela Werner era cu 17 ani mai tânără decât el. Cei doi au devenit iubiţi în 1974, după ce Florin Piersic se despărţise de Tatiana, prima lui soţie. Amantlâcul a ţinut până în 1983, perioadă în care actorul a fost însurat cu Anna Szeles, cea de-a doua soţie.

”Relatia mea de dragoste cu Florin Piersic a durat din 1974, cand eram studenta la IATC, si pana in anul 1983, cand l-am cunoscut pe tatal copiilor mei, omul de afaceri Marcel Werner… am fost 9 ani impreuna si da, pot spune ca am fost impreuna foarte indragostiti unul de altul, fara sa fim intr-o relatie secreta, din contra pot spune, eram impreuna foarte pe fata, dar incercand sa nu lovim alte sentimente… dar viata bate filmul si am pornit pe un alt fagas, fara a ma casatori cu el, din pacate”, a marturisit fosta amantă a lui Florin Piersic.

Deşi au fost împreună timp de 9 ani, Gabriela a mărturisit că viaţa ei ar fi fost un calvar dacă rămânea cu Florin Piersic.

Daca ramaneam cu el, era vai de vietisoara mea…nu trebuie sa crezi in pomii fructiferi, ca ei impart fructele tuturor… Era un diavol frumos. Eu aveam 26 de ani, el 43. Astazi este la fel de chipes”, a mai spus actriţa

Gabriela Werner locuieşte în prezent in Israel, unde şi-a întemeiat o familie. Ea a păstrat relaţii apropiate cu actorul, care o vizitează de fiecare dată când ajunge în Tara Sfântă.