0
0

Cui îi stă mai bine: Alina Eremia vs. Ruby

irina.letitia
July 9, 2019
July 9, 2019

Efectul unei rochii memorabile! Astfel putem rezuma alegerea făcută de două dintre cele mai în vogă artiste din România: Alina Eremia și Ruby. Ele au purtat aceeași rochie Cristina Săvulescu, iar tu vei decide cui îi stă mai bine!

Cui îi stă mai bine: Alina Eremia vs. Ruby

 

In urmă cu aproximativ un an, Alina Eremia alegea pentru party-ul Elle New Media Awards o rochie Cristina Săvulescu X Ilfoveanu, din mătase românească anii 30’ și cristale. Alina a purtat perfect rochia, preferând naturalețea, atât în zona de machiaj, cât și a coafurii, lipsa accesoriilor lăsând să se dezvăluie complet piesa principală.

La aproape un an distanță, iată că aceeași rochie este aleasă și de Ruby, tot pentru un garden party cu stil, de această dată găzduit de cei de la Harper’s Bazaar. Ruby ne-a obișnuit cu stil sexy, iar în această ținută, sex appeal-ul este prezentat într-o formulă discretă, într-o rochie ce o pune frumos în evidență.

Observăm și în cazul ei aceeași accesorizare minimală, dar și un machiaj aproape inexistent și o coafură extraordinar de simplă și frumoasă.

Cine crezi că a purtat mai bine rochia Cristina Săvulescu X Ilfoveanu: Alina Eremia sau Ruby?

 

 

 

 

Share