0
0

Cui îi stă mai bine: Angelina Jolie sau Jane Fonda?

irina.letitia
February 12, 2020
February 12, 2020

Anul acesta, ediția premiilor Oscar a fost marcată de câteva momente cheie, printre care și apariția actriței Jane Fonda. Aceasta a purtat o rochie roșie superbă, pe care în urmă cu 6 ani a purtat-o și Angelina Jolie. Cui crezi că îi stă mai bine?

Cui îi stă mai bine: Angelina Jolie sau Jane Fonda?

Cele două actrițe au purtat aceeași rochie, semnată Elie Saab și în ambele cazuri au stârnit un val de reacții de entuziasm. Este greu de cuprins în câteva rânduri semnificația ținutei lui Jane Fonda, însă vom încerca.

In vârstă de 82 de ani, actrița este o activistă convinsă ce luptă pentru protecția mediului, în ultimile luni demarând o adevărată campanie de proteste la adresa marilor poluatori. Ea a promis că în acest sens, nu își va mai cumpăra haine noi, ci va utiliza ce deține deja în garderobă.

Zis și făcut, Jane a purtat o rochie folosită anterior la Festivalul de la Cannes în 2014, care i-a venit impecabil, atunci și acum.

Tot în 2014, o altă actriță consacrată a ales aceeași rochie, însă în varianta argintie. Angelina Jolie a purtat rochia Elie Saab la premiile Oscar de acum 6 ani, fiind una din cele mai apreciate ținute ale acelei ediții/

Tu cui crezi că îi stă mai bine? Votează-ți favorita!

Share