0
0

Cui îi stă mai bine: Antonia sau Alexandra Stan?

iulia.statie
May 11, 2020
May 11, 2020

Costumul s-a bucurat de o reîntoarcere triumfală în trend-uri, datorită clasicismului său, dar și a nuanțelor cool căpătate în ultima vreme, devenind una dintre ținutele esențiale pe care fiecare trebuie să le aibă în garderobă. Și dacă are un design atât de chic și actual, cine se poate abține?

Cui îi stă mai bine: Antonia sau Alexandra Stan?

Antonia și Alexandra Stan se remarcă de departe printre vedetele ce au ajuns la o maturitate stilistică de apreciat, mixând pe diferite stiluri și ținute, fiind cameleonice și propunând look-uri fresh, extrem de inedite pentru showbiz-ul românesc. Amândouă au un aer american în ținute, un fel de ‘still Jenny from the block’, probabil de aceea fiecare ținută pe care o aduc în fața tuturor este extrem de cool, fie ea elegantă sau baggy.

Seen Users este un brand românesc ce s-a bucurat de un succes uriaș, iar vedetele au îndrăgit imediat creațiile cu un design unic. De data aceasta, ambele au ales să poarte un costum cu un print floral (atenție, o reinterpretare extravagantă a print-ului floral, depărtându-se de cel clasic și mergând pe o vază cu flori), însă nu doar design-ul este de apreciat la această creație.

Observăm un detaliu statement, un fel de franjuri tip abajur la baza pantalonilor, ce respectă unul dintre cele mai puternice trend-uri ale sezonului, anume franjurile, însă cu un twist cool așa cum ne-a obișnuit brand-ul până acum, o abordare în propria viziune. Ce mai este de apreciat este poșeta adăugată costumului, în același print, ce, deși este un accesoriu mic, este de efect.

Ținuta iubită de cele două vedete se pliază perfect pe nevoia de a avea o ținută neobișnuită, cu detalii inedite, însă, urmează o linie clasică ce este de apreciat. Atât Antonia cât și Alexandra Stan arată foarte bine cu acest look și demonstrează încă o dată că la o ținută puternică se poartă și o atitudine pe măsură. Tu ce părere ai? Cui îi stă mai bine: Antonia sau Alexandra Stan?

Share