0
0

Cui îi stă mai bine: Bella Hadid sau Kylie Jenner?

iulia.statie
August 2, 2020
August 2, 2020

Pentru că în sfârșit vedetele noastre se pot bucura de vacanță, de plajă și de zile cu prietenele sau familia, este evident că alegerile lor în materie de costume de baie ne vor fascina. Uneori, acestea adoră aceeași piesă, așa că este normal să observăm câteva vedete cu aceeași ținută, cum este și în cazul de față.

Cui îi stă mai bine: Bella Hadid sau Kylie Jenner?

Kylie Jenner nu este străină față de costumele de baie dintr-o piesă cu decupaje fanteziste și nici de print-urile perfecte pentru vară. De obicei, aceasta iese în evidență prin piesele alese, având grijă să își pună în valoare formele, dar și gusturile exatravagante privind obiectele vestimentare, stilul ei fiind unul cu accente puternice moderne, condimentat pe alocuri cu bijuterii bling bling și culori puternice.

Pe de altă parte, Bella Hadid este o iubitoare a tot ceea ce înseamnă vintage, amintind puțin de Sarah Jessica Parker în serialul Sex and the City. Atunci când alege costume de baie, ea acoperă o paletă diversificată de stiluri, propunând atât piese simple, cât și fanteziste, încercând să ducă totul prin accesorizare în zona sa de confort, una ce nu ne displace.

De data aceasta, cele două vedete s-au îndrăgostit de un costum de baie portocaliu în ediție limitată, cu un imprimeu de vară, semnat Chrome Hearts. Deși au siluete complet diferite, ambele au strălucit în această piesă și au demonstrat că își cunosc extrem de bine alegerile vestimentare, Kylie accesorizând creația cu un accesoriu de corp, fin, brățări suprapuse și cercei oversized, mergând în sfera bling bling modernă, iar Bella a ales o pereche de cercei aurii, ochelari de soare cu aspect vintage, un inel masiv și două brățări din materiale diferite pentru un mic contrast.

Tu cui crezi că îi stă mai bine: Bella Hadid sau Kylie Jenner? Votează-ţi favorita!

Share