0
0

Cui îi stă mai bine: Bella Hadid sau Laetitia Casta?

iulia.statie
March 28, 2020
March 28, 2020

Bella Hadid și Laetitia Casta îmbrăcate în ținute demne de femme fatale? Da! Două dintre cele mai frumoase modele ne prezintă aceeași ținută provocatoare, inedită, vintage dar în același timp foarte actuală, semnată Mugler, o casă de modă ce nu încetează să ne surprindă cu unele dintre cele mai spectaculoase creații.

Cui îi stă mai bine: Bella Hadid sau Laetitia Casta?

Bella Hadid, o IT girl a momentului, pe care o putem vedea mereu pe podiumuri, social media și este urmărită de paparazzi din întreaga lume, are grijă ca fiecare defilare a sa să fie specială. Bella, desemnată cea mai frumoasă femeie din lume, colaborează cu brand-uri cu un renume uriaș, iar fiecare apariție a ei este un deliciu.

Cu un stil atent studiat, iubitoare a orice este vintage și în stilul anilor ’80 sau ’90, modelul ne-a cucerit pentru totdeauna. Pentru defilarea Mugler, Bella a fost îmbrăcată într-o piesă cu totul specială, un overall. Sacoul era tip crop top, prezentând un decolteu amplu, iar în jos, piesa amintește atât de creațiile body harness, cât și de dresuurile folosite de vedetele Old Hollywood, datorită print-ului simplu, dar de efect.

Nu știm dacă acesta ar fi un look pe care vedeta l-ar aborda în viața de zi cu zi, însă cu siguranță modelul ar purta așa ceva la o petrecere glam, căci știm cât de mult îi place transparența pieselor.

Laetitia Casta, actriță și model, este una dintre vedetele ce debordează de sex appeal iar revistele de modă cunosc acest lucru foarte bine! Apărând în peste 100 de coperte internaționale, de data aceasta, vedeta a îmbrăcat piesa inedită pentru un pictorial cu Elle France. Senzuală, dar fără a trece linia vulgarității, Laetitia Casta pozează asumat în această creație spectaculoasă și demonstrează iar și iar că poate purta absolut orice.

Ambele vedete ne-au arătat că atitudinea este cheia succesului într-o astfel de ținută spectaculoasă. Ne rămâne o singură întrebare: tu cui crezi că îi stă mai bine? Votează-ți preferata cu un click pe imaginea favorită!

Share