0
0

Cui îi stă mai bine: Beyonce sau Cardi B?

irina.letitia
October 9, 2019
October 9, 2019

Două cântărețe de top, o rochie și două culori: Beyonce și Cardi B s-au îmbrăcat la fel, iar tu vei decide cui îi stă mai bine rochia semnată Yousef Aljasmi.

Cui îi stă mai bine: Beyonce sau Cardi B?

 

Beyonce are un stil vestimentar extrem de bine apreciat de fani, dar și de criticii de modă. Aproape orice apariție a vedetei face furori, iar cea despre care vorbim astăzi nu face excepție.

Prezentă la inaugurarea studiourilor Tyler Perry din Atlanta, Beyonce a ales o rochie lungă, extrem de mulată, confecționată din paiete aurii. Creația îi aparține lui Yousef Aljasmi, un designer de origine arabă, provenind din Kuweit.

Beyonce a atras toate privirile cu rochia purtată, dar și cu alegerile de beauty făcute. Cântăreața a purtat părul prins foarte strâns și și-a accentuat buzele cu un ruj roșu puternic. Ca accesorii, artista a preferat niște cercei lungi, cu diamante, iar în picioare a purtat o pereche de sandale elegante.

La începutul acestui an, cântăreața Cardi B a purtat o rochie identică cu cea a lui Beyonce, doar că într-o altă nuanță: roșie. Cardi B se afla tot în Atlanta, unde a participat la o lansare privată a albumului lansat de soțul său, Offset, întitulat ” Father of 4”. Artista a preferat un look cu iz retro, în stilul old-Hollywood-glam și a asortat rochiei o pereche de pantofi stiletto.

Tu cui crezi că îi stă mai bine: Beyonce sau Cardi B?

Share