0
0

Cui îi stă mai bine: Beyonce sau Kylie Jenner?

irina.letitia
March 12, 2020
March 12, 2020

Beyonce şi Kylie Jenner sunt două dintre cele mai populare vedete ale momentului! Cele două mai au în comun şi pasiunea pentru haine. Aceleaşi haine! Cui îi stă mai bine, Beyonce sau Kylie?

Cui îi stă mai bine: Beyonce sau Kylie Jenner?

Atât Beyonce, cât şi mezina clanului Kardashian/Jenner sunt cunoscute pentru stilul vestimentar. Ambele celebrităţi adoptă un stil sexy, pigmentat cu cele mai cool item-uri ale perioadei.

Anul trecut, în luna mai, Beyonce a ales un look intrigant, pentru un meci de baschet, în Houston. Cântăreaţa a purtat un compleu atipic, de la Marine Serre, un brand francez foarte în vogă în ultimii ani, mai ales printre vedete (Dua Lipa, Kendall Jenner, Amina Muaddi şi Inna au purtat ţinute Marine Serre).

Beyonce a purtat o pereche de colanţi şi un top cu mânecă lungă, mulat, cu celebrul imprimeu al brandului: lunar. Pe deasupra, Beyonce a purtat un trench negru lucios, la care a adăugat o geantă rotundă, tip sferă, pereche de sandale şi o nelipsiţii de ochelari de soare inspiraţi de anii 90, cu lentilă îngustă

La aproape un an distanţă, Kylie Jenner alege un look tras la indigo, singura diferenţă fiind culoarea diferită a compleului. Recent, vedeta a postat pe contul său de Instagram o serie de imagini cu ea şi fiica, ei, în ţinute Marine Serre.

Kylie a ales acelaşi compleu ca Beyonce, însă în varianta bej. La fel ca Beyonce, Kylie a purtat pe deasupra ţinutei mulate un trench lung, negru. Avem şi aici o pereche de ochelari de soare, iar ca încălţăminte, o pereche de pantofi stiletto negri.

Tu cui crezi că îi stă mai bine: Beyonce sau Kylie Jenner?

Share