0
0

Cui îi stă mai bine: Candice Swanepoel sau Taylor Swift?

iulia.statie
March 17, 2021
March 17, 2021

Noile colecții ale caselor de modă se intersectează cu evenimentele ce încep să aducă din nou în fața noastră ținutele vedetelor pentru covorul roșu, deci este normal să observăm piese ce au fost prezentate în prezentări și să ne dăm cu părerea asupra lor.

Cui îi stă mai bine: Candice Swanepoel sau Taylor Swift?

Oscar de la Renta a dezvăluit noua colecție pentru sezonul de toamnă/iarnă, iar piesele delicate, de petrecere, au captat rapid atenția starurilor. Laura Kim și Fernando Garcia au revenit cu o colecție inedită, iar imprimeurile și broderiile, materialele fine și croiurile impecabile, toate descriu o eleganță senzorială, dificil de verbalizat. Interesantă este tehnica folosită pentru a reda frumusețea florilor, iar veselia pe care o propune prezentarea de modă nu a putut fi ignorată.

Candice Swanepoel a purtat una dintre piesele extrem de interesante ce fac parte din colecție chiar pentru prezentarea casei de modă. Pentru că este model, iar atenția se presupune a fi asupra creațiilor, nu a fost adăugat vreun accesoriu ieșit din comun și nici nu a fost folosit un machiaj exagerat. Nu ne-ar mira totuși să o vedem purtând rochia cu imprimeu floral la o petrecere, ținând cont că i se potrivește extrem de bine.

La scurt timp după dezvăluirea colecției, au avut loc premiile Grammy, un eveniment ce ne-a oferit de această dată ținute perfecte pentru covorul roșu. O altă vedetă cu același aspect angelic, Taylor Swift, a ales să poarte piesa la ceremonia cu mare fast. Nici aceasta nu a adăugat vreun accesoriu care să ne dea pe spate, iar look-ul de beauty a fost extrem de discret.

Observăm perechea de pantofi ce este delicată, în ton cu rochia, dar am fi simțit nevoia de mai mult pentru a ne depărta de ideea de ținută de lookbook. Poate un machiaj glossy în tonuri de roz, sau un accesoriu nebunesc ce putea să o scoată din anonimat pe cântăreață. În același timp, coafura nu este potrivită pentru acest tip de ținută. Tu ce părere ai? Cui îi stă mai bine: Candice Swanepoel sau Taylor Swift? Dă click pe poză și votează-ți favorita!

Share