0
0

Cui îi stă mai bine: Cara Delevigne sau Bella Hadid?

irina.letitia
December 27, 2019
December 27, 2019

Sezonul petrecerilor se traduce prin ţinute spectaculoase şi mai ales sclipitoare. In ton cu tendinţele specifice perioadei sunt şi Cara Delevigne şi Bella Hadid, care au purtat aceeaşi rochie! Tu cui crezi că îi stă mai bine?

Cui îi stă mai bine: Cara Delevigne sau Bella Hadid?

Două modele celebre, aceeaşi rochie! Cara Delevigne şi Bella Hadid au purtat aceeaşi creaţie Alexander Vauthier, din colecţie de toamnă/iarnă couture, 2017.

Bella a fost vedeta prezentării haute couture, ce a avut loc la Paris şi a purtat şi o rochie pe măsură! Creaţia din paiete argintii, cu un decolteu extrem de adânc şi o crăpătură la fel de sexy, i-a venit ca turnată modelului!

Cara Delevigne, modelul devenit actriţă, a ales exact aceeaşi rochie pentru premiera filmului „Valerian and the City of a Thousand Planets”,ce a avut loc la Paris. Cara a strălucit, la propriu şi la figurat în creaţia Alexandre Vauthier, iar tunsoarea sa şi nuanţa părului s-au potrivit perfect outfit-ului.

Tu cui crezi că îi stă mai bine: Cara Delevigne sau Bella Hadid? Spune-ne pe cine preferi, printr-un vot pe imaginea favorită!

Share