0
0

Cui îi stă mai bine: Cara Delevigne sau Solange Knowles?

iulia.statie
March 22, 2020
March 22, 2020

Iată că Solange și Cara demonstrează că un obiect vestimentar ce a făcut cândva furori, va face mereu! Solange, sora faimoasei Beyonce și Delevigne, una dintre IT girl ale momentului, s-au îndrăgostit de aceeași salopetă semnată David Koma.

Cui îi stă mai bine: Cara Delevigne sau Solange Knowles?

Cara Delevigne, o personalitate influentă în social media și extrem de talentată, fiind admirată pentru cariera sa de model și aceea de actriță, este fără dar și poate una dintre cele mai admirate IT girls de către noua generație. În noiembrie 2018, Cara participa la WSJ magazine’s Innovator Awards, unde a ales să poarte o salopetă semnată David Koma, bătută cu accesorii argintii, ce necesită o siluetă impecabilă și puțin curaj, ținând cont de decolteul amplu pe care această creație îl pune în evidență.

Nu ne miră să o vedem pe Cara îmbrăcând acest gen de piesă, căci pe covorul roșu am tot observat salopete sau deux piece-uri clasice sau reinterpretate, ce pun accentul pe contrastul masculin-feminin.

Doi ani mai târziu, Solange Knowles a îmbrăcat aceeași creație, la gala The Lena Horne Prize. O personalitate destul de discretă, ce nu apare la fel de des ca și consacrata ei soră la evenimente, Solange a ales piesa perfect, pentru a păstra nota elegantă, senzuală, dar totuși, având un aer discret, clasic, fără a exagera cu tenta glossy.

Ambele vedete au demonstrat că o piesă bună va depăși limitele de timp. Tu cui crezi că îi stă mai bine? Votează-ți preferata cu un click pe imaginea favorită!

 

Share