0
0

Cui îi stă mai bine: Cardi B sau Jennifer Lopez?

iulia.statie
April 25, 2020
April 25, 2020

Avem de analizat două ținute aproape identice, ce urmează aceeași linie curată, cu un print în carouri alb negru. Siluetele celor două vedete se aseamănă, ținând cont că ambele au forme generoase, însă stilul lui JLO este mai potrivit pentru o astfel de ținută business chic, pentru că Cardi B este foarte excentrică atunci când vine vorba de look-urile sale.

Cui îi stă mai bine: Cardi B sau Jennifer Lopez?

În octombrie 2019, Cardi B făcea furori la prezentările de modă prin ținutele alese, schimbându-și constant stilul vestimentar. Am putut să o vedem în ținute clasice, extravagante, neobișnuite sau excentrice, dar în mod ca sigur rapperița a transmis un mesaj important: este aici ca să rămână în lumea modei. Pentru prezentarea de modă Chanel, cântăreața a îmbrăcat un overall semnat de faimoasa casă de modă într-un print clasic, obișnuit pentru Chanel, anume carouri în alb și negru, asortând piesa vestimentară cu o curea ce avea logo-ul brand-ului, o pălărie într-un print șarpe și o haină lungă, dintr-un print ce se asemăna cu acela ales pentru prima piesă.

Când a venit vorba de încălțăminte, ea a ales pantofi cu plaftormă într-o nuanță de maro, iar combinația aceasta a stârnit admirația, căci a demonstrat, la fel ca alte staruri, că maro-ul poate fi asortat cu orice. Fără dar și poate, Cardi și-a depășit limitele și a arătat că este cameleonică, putând să adopte tot felul de look-uri.

La câteva luni diferență, o avem pe Jennifer Lopez purtând o ținută asemănătoare. Deși vedeta ne-a obișnuit cu acest stil de diva și ‘I mean business’, fiecare apariție a sa este de admirat. JLO a ales un costum Chanel în același print ca și ținuta purtată de Cardi B, asortând o maletă albă și o geantă semnată de aceeași casă de modă și pantofi cu vârf ascuțit.

Deși Jennifer Lopez ne dă mereu pe spate cu aceste look-uri office, nici Cardi B nu este de uitat, căci a demonstrat lumii că poate purta orice și are un adevărat simț al modei. Tu cui crezi că îi stă mai bine: Cardi B sau Jennifer Lopez? Votează-ţi favorita!

Share