0
0

Cui îi stă mai bine: Celine Dion sau Anna Dello Russo?

irina.letitia
February 4, 2020
February 4, 2020

Două fashion iconuri care au decis să se îmbrace aproape identic. Celine Dion și Anna Dello Russo, celebrul redactor – șef al revistei Vogue Japonia au purtat un full-look Max Mara. Tu cui crezi că îi stă mai bine?

Cui îi stă mai bine: Celine Dion sau Anna Dello Russo?

Celine Dion a făcut ravagii anul trecut cu aparițiile sale, extrem de moderne, de cool și stylish. Vedeta și-a schimbat aproape complet stilul vestimentar în ultimii ani, iar acum, la 51 de ani, a devenit o adevărată inspirație stilistică. Este drept, Celine nu s-a decis asupra unei direcții anume, purtând ultimele colecții ale marilor branduri, însă din registre complet diferite.

De curând, cântăreața a purtat un look Max Mara, desprins de pe podiumul prezentării de toamnă/iarnă 2019-2020. Ea a ales o ținută turcoise, compusă din piese identice cromatic, de la cizme, la palton și geantă.

In urmă cu doar câteva zile, Anna Dello Russo, o figură emblematică a modei, o extravagantă prin natură și un fashion icon, a purtat un ansamblu aproape identic. Anna a ales un look în aceeași culoare, din aceeași colecție Max Mara.

Tu cui crezi că îi stă mai bine: Celine Dion sau Anna Dello Russo?

Share