0
0

Cui îi stă mai bine: Celine Dion vs. Lily-Rose Depp

Verdict.ro
May 20, 2021
May 20, 2021

Să vorbim despre Celine? Da! Pentru că a reușit să se reinventeze, pentru că are 51 de ani și cucerește (iar) lumea! Deci, v-o prezentăm pe ”noua Celine”, care nu se teme de cele mai îndrăznețe apariții. Astăzi, Celine Dion este protagonista rubricii ”Cui îi stă mai bine”, alături de Lily-Rose Depp, fiica lui Johnny Depp și a Vanessei Paradis.

Cui îi stă mai bine: Celine Dion vs. Lily-Rose Depp

Aflată la Paris pentru a participa la show-urile de modă haute couture, Celine Dion a afișat o serie de ținute impresionante, extravagante și evident, foarte costisitoare. Una din primele sale ținute a fost această salopetă mulată neagră, de la Chanel,ce face parte din colecția de primăvară 2019 a brandului. Intregul ansamblu, incluzând cureaua metalică, costă nici mai mult, nici mai puțin de 6000 de dolari.

Trebuie să recunoaștem că Celine are o siluetă impecabilă, dar și o atitudine pe măsură!

Nu mai departe de toamna anului trecut, Lily-Rose Depp, ambasadoare a brandului Chanel, a ales aceeași ținută pentru lansarea unei ediții speciale a parfumului No.5 . Fiica lui Johnny Depp a purtat aceeași salopetă neagră, accesorizată cu aceeași curea statement, însă a preferat o altă încălțăminte, o pereche de pantofi metalici, Chanel.

Două vedete total diferite, ca stil, ca vârstă și personalitate, care au în comun însă aceeași ținută! Tu cui crezi că îi stă mai bine: Celine Dion sau Lily-Rose Depp?

 

 

 

Share