0
0

Cui îi stă mai bine: Dua Lipa vs. Hailey Baldwin

irina.letitia
January 29, 2020
January 29, 2020

Jacquemus este unul din cele mai în vogă branduri de modă ale momentului, iar vedetele se înghesuie, la propriu, să îi poarte creațiile lui Simon Porte Jacquemus. De această dată, Dua Lipa și Hailey Baldwin s-au îmbrăcat identic, într-un costum loose-fit Jacquemus. Spune-ne tu cui crezi că îi stă mai bine!

Cui îi stă mai bine: Dua Lipa vs. Hailey Baldwin

Dua Lipa a avut o serie de apariții recente, foarte reușite. De la rochiile mini Versace, strălucitoare, la aparițiile de pe covorul roșu al celor mai recente evenimente, cântăreața s-a remarcat cu un stil vestimentar tineresc și sexy, extrem de potrivit vârstei și carierei sale. Recent, Dua Lipa s-a pozat într-o ținută pe care am recunoscut-o imediat: un costum Jacquemus, din colecția de primăvară 2020.

Deux pieces-ul asortat, compus dintr-o pereche de pantaloni lungi și o jachetă, ambele cu o structură baggy, a fost purtat de cântăreața cu un simplu sutienpe dedesubt, transformând întreg look-ul într-o apariție foarte sexy.

De cealaltă parte, Hailey Baldwin  a purtat un costum identic, însă căruia i-a oferit o alură sport-casual, prin accesorizare. Modelul a preferat să poarte un tricou alb pe sub jacheta Jacquemus, iar în picioare, o pereche de teniși sport, într-o nuanță de albastru asortată imprimeului de pe costum.

Tu cui crezi că îi stă mai bine? Dua Lipa sau Hailey Baldwin? Votează-ți favorita printr-un click pe poza preferată!

 

Share