0
0

Cui îi stă mai bine: Elizabeth Banks sau Hana Cross?

irina.letitia
December 4, 2019
December 4, 2019

O rochie intrigantă, semnată David Koma, a fost purtată atât de actriţa Elizabeth Banks, cât şi de modelul Hana Cross, iar tu decizi cui îi stă mai bine!

Cui îi stă mai bine: Elizabeth Banks sau Hana Cross

Actriţa Elizabeth Banks a revenit în atenţia publicului odată cu apariţia noii versiuni a filmului „Charlie’s Angels”, unde a avut rol atât de producător, cât şi de actriţă. Elizabeth, în vârstă de 45 de ani , a arătat superb în rochia David Koma, pe care a purtat-o la premiera filmului din Los Angeles, la începutul lunii noiembrie.

Elizabeth a purtat pe covorul roşu al evenimentului o rochie extrem de sexy, argintie, cu topul negru, stil bustieră, alături de o pereche de sandale minimaliste.

La nici o lună, Hana Cross a ales o rochie identică, pe care a purtat-o la British Fashion Awards. Modelul, în vârstă de 21 de ani, datorează o parte din celebritate relaţiei pe care a avut-o cu Brooklyn Beckham, fiul cel mare al Victoriei şi al lui David Beckham.

Hana a ales pentru eveniment aceeaşi rochie David Koma pe care a purtat-o şi Elizabeth Banks , singura diferenţă fiind lungimea acesteia. Hana a optat pentru varianta lungă până la pământ, iar Elizabeth a purtat rochia cu o lungime puţin peste glezne.

Tu cui crezi că îi stă mai bine? Votează-ţi favorita!

Share