0
0

Cui îi stă mai bine: Eve sau Kourtney Kardashian?

irina.letitia
December 11, 2019
December 11, 2019

Costumul pare să fie cea mai iubită variantă de ținută de seară, când vine vorba despre outfit-uri elegante, intrigante și diferite de rochiile clasice. Eve și Kourtney Kardashian au ales această alternativă, purtând ambele același costum deosebit de la Balmain.

Cui îi stă mai bine: Eve sau Kourtney Kardashian?

Așadar, pentru orice eveniment monden, costumul cu pantalon este probabil cea mai sigură și de efect opțiune vestimentară. De aceea, pe covorul roșu admirăm adesea deux pieces-uri clasice sau reinterpretate, ce aduc un contrast masculin-feminin extrem de sexy.

La decernarea premiilor Grammy de anul trecut, cântăreața Eve a purtat un costum strălucitor, în dungi, semnat Balmain. Deux pices-ul negru, bătut cu accesorii strălucitoare argintii i-a venit ca turnat artistei, care a plusat la capitolul curaj și a purtat jacheta direct pe piele, dezvăluind un decolteu amplu. Lungimea pantalonului, croiul și dungile verticale alungesc frumos ținuta, la fel ca jacheta încheiată în V.

Un an mai târziu, Kourtney Kardashian a purtat același costum Balmain, la premiile E! People’s Choice 2019. Si în acest caz, costumul deja extrem de ”flashy” nu a avut nevoie de alte detalii, astfel că vedeta a optat pentru un simplu sutien negru, sub jacheta descheiată.

Tu cui crezi că îi stă mai bine? Votează-ți preferata cu un click pe imaginea favorită!

 

Share