0
0

Cui îi stă mai bine: Gigi Hadid sau Celine Dion?

iulia.statie
April 18, 2020
April 18, 2020

Celine Dion, un fashion icon extrem de puternic și Gigi Hadid, una dintre IT girls ale momentului, surprinse în aceeași ținută, un full look Tom Ford. Nu doar că această apariție a lor îmbrăcate la fel este inedită, cât și delicioasă de comentat, căci amândoi au stiluri vestimentare iconice.

Cui îi stă mai bine: Gigi Hadid sau Celine Dion?

Gigi Hadid este un model recunoscut internațional și mai multe femei din generația sa îi urmăresc stilul, unul retro cu accente fresh, tinerești. Vedeta este una dintre cele mai urmărite femei ale momentului, ținând cont de popularitatea pe care a căpătat-o datorită talentului său dar și a frumuseții. De data aceasta, pentru defilarea Tom Ford din februarie 2019, Gigi a fost îmbrăcată în stil office, însă ce iese în evidență este alegerea materialelor și a nuanțelor. Combinația este una de succes, deși neobișnuită, ținând cont că armonia a fost realizată dintre un sacou reiat, pantaloni din satin, o maletă și pantofi cu platformă, toate în nuanțe diferite de vișiniu.

La câteva luni după, în noiembrie 2019, Celine Dion apărea în același look pentru a participa la emisiunea ‘Tonight show with Jimmy Fallon’. Anul trecut, cântăreața își schimba complet stilul vestimentar, riscând cu cât mai multe ținute ce au făcut ravagii, foarte diferite de ce a propus până acum. Deși mai multă lume s-a inspirat din outfit-urile acesteia, artista nu a păstrat o linie, ci mai mult s-a îmbrăcat cu piese de la case de modă cunoscute, însă fiecare look al său era din altă zonă vestimentară.

Pe lângă faptul că această ținută îi stă la fel de bine ca și lui Gigi Hadid, apreciem faptul că Celine a simțit să accesorizeze ținuta cu o poșetă, însă cumva din același registru, fără a se îndepărta de nuanțele de vișiniu și fără a adăuga un material în plus. Tu cui crezi că îi stă mai bine: Celine Dion sau Gigi Hadid? Votează-ţi favorita!

 

Share

Asemănătoare