0
0

Cui îi stă mai bine: Grace Vanderwaal sau Sarah Jessica Parker?

irina.letitia
November 14, 2019
November 14, 2019

Rochia din paiete este o piesă nelipsită din arsenalul elegant, de seară. Iată că o astfel de piesă poate fi purtată în mod original, la orice vârstă. Grade Vanderwaal și Sarah Jessica Parker s-au îmbrăcat identic, iar tu vei decide cui îi stă mai bine rochia argintie!

Cui îi stă mai bine: Grace Vanderwaal sau Sarah Jessica Parker?

 

Grace Vanderwaal face parte din noua generație de adolescenți talentați ai muzicii internaționale. Grace are doar 15 ani, dar a reușit să cucerească publicul cu vocea sa. A câștigat ”America’s Got Talent ” și este cea mai tânără prezență inclusă pe lista Forbes 30 Under 30, în domeniul muzical.

Grace a ales să poarte într-una din aparițiile sale o rochie argintie din paiete de la Iorane. Modelul, extrem de feminin, este o piesă de rezistență în sine. Cântăreața a ales un look cu iz french-chic, completând rochia cu o beretă neagră și cu o pereche de pantofi Mary-Jane, purtați cu șosete scurte.

Sarah Jessica Parker, într-o ipostază demnă de Carrie Bradshaw, a purtat aceeași rochie, însă într-o manieră diferită, la fel de reușită. Sarah a ales rochia din paiete, pe care a purtat-o cu o pereche de pantofi stiletto albi. Actrița, în vârstă de 53 de ani, nu s-a ferit să pluseze la capitolul accesorii opulente: brățări, colier și cureaua argintie cu o cataramă strălucitoare.

Tie ce variantă îți place mai mult? Tinuta purtată de Grace Vanderwaal sau de Sarah Jessica Parker?

Share