0
0

Cui îi stă mai bine: Irina Rimes sau Antonia?

iulia.statie
January 25, 2021
January 25, 2021

Irina Rimes și Antonia sunt două artiste ce s-au remarcat datorită talentului, dar și prin stilul lor vestimentar fără de cusur. Cele două s-au îndrăgostit de aceeași piesă, o rochie must have pentru orice iubitoare de modă, având un design ce nu a putut să treacă neobservat.

Cui îi stă mai bine: Irina Rimes sau Antonia?

Irina Rimes s-a remarcat prin stilul ei vestimentar aparte, condimentat cu alegeri neobișnuite. Șosete purtate cu sandale, cămăși cu umeri supradimensionați, decupaje fanteziste și tocuri amețitoare, pe aceasta o putem recunoaște dintr-o mie, aparițiile ei fiind fresh și diferite. O Lolita modernă, cântăreața își asumă orice poartă și îndrăgește accentele punk, având o garderobă ce reprezintă un stil îndrăzneț, dar și unul delicat.

Antonia este un adevărat reper atunci când vorbim de stil și vine cu fel și fel de propuneri pentru publicul românesc, cu o lejeritate și o naturalețe pe care o putem observa în toate ținutele sale. Expunându-și personalitatea explozivă, artista nu are filtre, debutând exploziv pe scenă. Aceasta preferă un stil baggy, casual, dar o putem vedea și în ținute sexy, pline de glamour, fără a se raporta la un singur stil, fiind cameleonică.

Cele două au fost surprinse purtând aceeași piesă semnată de Seen Users, brand-ul românesc cucerind pentru totdeauna publicul. Punând accent pe tensiunea dintre clasic și sexy, piesa reprezintă perfect tendințele actuale. Irina Rimes a ales să expună această creație interesantă la evenimentul Elle Style Awards, combinând totul cu accente neon în zona machiajului și platforme cu un toc spectaculos, aurii. Pe Antonia, pe de altă parte, o putem admira în cel mai nou videoclip al său pentru piesa ‘Taifun’. Ne place că aceasta a mers spre naturalețe și a preferat să renunțe la pantofi pentru o abordare extrem de delicată și feminină.

Ținuta iubită de cele două vedete se pliază perfect pe nevoia de a avea o ținută spectaculoasă, cu detalii inedite, însă, urmează o linie clasică ce este de apreciat. Cântărețele au demonstrat că pot să poarte această creație puternică, mergând spre zone diferite. Tu ce părere ai? Cui îi stă mai bine: Irina Rimes sau Antonia? Dă click pe poză și votează-ți favorita!

Share