0
0

Cui îi stă mai bine: Iuliana Doroftei vs. Diana Enciu

irina.letitia
October 29, 2018
October 29, 2018

Carourile, le iubim și le purtăm în cele mai diferite formule! Cu un aer elegant, retro, imprimeurile în carouri sunt mai actuale ca niciodată anul acesta. Cromatică extrem de diversă propusă de brandurile de pretutindeni nu face abstracție de formula clasică, pe fundal roșu, care rămâne un simbol al ținutelor de inspirație scoțiană.

Un imprimeu de succes care a fost purtat de Iuliana Doroftei, câștigătoarea celui de-al treilea sezon ”Bravo, ai stil!”, cât și de bloggerița Diana Enciu.

Cele două au ales să poarte același deux-pieces elegant, compus dintr-o jachetă și o fustă midi, cu imprimeu în carouri. Un look de impact și în tendințe, accesorizat diferit de cele două! Dacă Iuliana a preferat un look mai dramatic, completând costumul cu un accesoriu de cap din același material, alături de pantofi și geantă negre, Diana a preferat să puncteze doar cu o pereche de pantofi roșii, cu baretă în jurul gleznei. Ambele au adăugat ținutei câte o pereche de ochelari de soare.

Nouă ne plac ambele abordări, tu pe care o preferi? Spune-ne cui crezi că îi stă mai bine printr-un vot pe imaginea favorită!

Share