0
0

Cui îi stă mai bine: Jennifer Lopez sau Celine Dion

irina.letitia
September 17, 2019
September 17, 2019

Două dintre cele mai iubite artiste ale muzicii contemporane s-au îmbrăcat identic: Jennifer Lopez și Celine Dion! Divele au ales o rochie Valentino și au purtat-o atât de frumos, dar atât de diferit!

Cui îi stă mai bine: Jennifer Lopez sau Celine Dion

 

Jennifer Lopez și Celine Dion sunt două dintre cele mai cunoscute cântărețe, la nivel mondial și fac parte din aceeași generație. Deși au stiluri muzicale complet diferite, cele două au evoluat în paralel de-a lungul timpului, atât muzical, cât și vestimentar.

Ambele au 50 de ani, ambele arată din ce în ce mai bine și ambele experimentează din ce în ce mai mult cu hainele. Trebuie să recunoaștem că Celine Dion are un ușor avans la ultimul capitol, deoarece transformarea sa stilistică din ultimii ani este absolut surprinzătoare. O redescoperim mult mai sexy, mai îndrăzneață și înclinată către nou, așa cum arată ținutele pe care le afișează în ultima perioadă.

Nici Jennifer Lopez nu este mai prejos, însă diva latino ne-a obișnuit cu energia și sex-appeal-ul său, precum și cu un stil vestimentar cameleonic. Rochia Valentino pe care o poartă de această dată este o piesă în sine, însă J.Lo a suplimentat și la capitolul accesorii. Pantofii roz cu platformă înaltă, geanta Hermes din piele de crocodil, ochelarii de soare XXL duc întreaga ținută într-o zonă ostentativă, menită să atragă atenția.

Celine Dion a preferat un look puțin mai elegant, aspect conferit de alegerea accesoriilor, precum și de coafură.

Nouă ne plac ambele styling-uri, tu ce părere ai? Cui îi stă mai bine: Jennifer Lopez sau Celine Dion?

Share