0
0

Cui îi stă mai bine: Jennifer Lopez sau Jennifer Aniston?

irina.letitia
February 25, 2020
February 25, 2020

O alăturare de imagini care vorbeşte de la sine. Două dintre cele mai apreciate vedete ale momentului, care împart şi acelaşi nume, îmbrăcate identic: Jennifer Lopez şi Jennifer Aniston.

Cui îi stă mai bine: Jennifer Lopez sau Jennifer Aniston?

In toamna anului trecut, Jennifer Lopez făcea ravagii pe podiumul prezentării Versace. Vedeta a îmbrăcat atunci mai multe ţinute din colecţia de primăvară/vară 2020, stârnit o adevărată vâlvă pe internet. La câteva luni distanţă, Jennifer Lopez, în vârstă de 50 ani!!!, apare în noua campanie a brandului de modă, iar într-una din imagini poartă o rochie neagră, extrem de sexy.

J.Lo poartă o creaţie reprezentativă pentru Versace, o rochie mini cu un decupaj adânc în zona taliei şi umeri supradimensionaţi, amintind oarecum de o togă grecească reinterpretată într-o manieră foarte senzuală şi modernă.

De curând, un alt nume mare al industriei cinematografice, Jennifer Aniston, a purtat aceeaşi rochie. Cu ocazia aniversării a 51 de ani, Jennifer a pozat pentru Interview Magazine, într-un pictorial incendiar. Una din ţinutele alese este exact rochia Versace în care am văzut-o şi pe J.Lo.

Tu ce părere ai, cui îi stă mai bine: Jennifer Lopez sau Jennifer Aniston?

Foto: Instagram @jenniferaniston, pentru @interviewmag, Facebook

Share