0
0

Cui îi stă mai bine: Jennifer Lopez sau Kendall Jenner?

irina.letitia
October 23, 2019
October 23, 2019

Giambattista Valli adoră rochiile flamboaiante, menite să semnaleze o apariție memorabilă! Așa se face că Jennifer Lopez și Kendall Jenner au purtat două creații aproape identice, semnate de designerul italian! Tu cui crezi că îi stă mai bine?

Cui îi stă mai bine: Jennifer Lopez sau Kendall Jenner?

 

De fiecare dată când vedem o rochie de acest gen (care ne duce sincer cu gândul la vata pe băț), știm că este o creație Giambattista Valli!  In decembrie anul trecut, Jennifer Lopez a purtat una din creațiile designerului, la premiera filmului său, ”Second Act”. Jennifer a ales o rochie de seară roz intens, asimetrică, extrem de voluminoasă, cu o trenă impresionantă. O variantă de rochie babydoll, atât ca design, cât și cromatică, care a întors toate privirile!

La câteva luni distanță, Kendall Jenner a îmbrăcat o rochie aproape identică, la gala amfAR ce a avut loc în cadrul Festivalului de Film de la Cannes, 2019. De această dată, modelul a purtat o rochie din colecția mult așteptată, Giambattista Valli X H&M. 

Creația face parte din colaborarea designerului cu retailerul mass market, ce se va lansa în această toamnă și seamănă izbitor cu rochia din colecția couture de toamnă 2018, purtată de Jennifer Lopez.

Tu cui crezi că îi stă mai bine: J.Lo sau Kendall Jenner?

 

 

Share