0
0

Cui îi stă mai bine: Julianne Moore vs. Gilda Ambrosio

irina.letitia
May 21, 2019
May 21, 2019

Protagonistele de astăzi ale rubricii „Cui îi stă mai bine” sunt actrița Julianne Moore și designerul de modă Gilda Ambrosio.

Dacă pe Julianne Moore o cunoști deja din filmele celebre în care a jucat (printre care rolul ce i-a adus un Oscar în ”Still Alice” sau premiul pentru cea mai bună actriță la Cannes, cu filmul ”Maps to the Stars” ), Gilda Ambrosio este un nume mai puțin familiar publicului larg, însă o prezență de urmărit în lumea modei.

Cui îi stă mai bine: Julianne Moore vs. Gilda Ambrosio

Gilda este una dintre fondatoarele brandului de modă Attico. Ea a pus bazele afacerii alături de prietena sa Giorgia Tordini, făcându-se repede remarcate prin stilul cool și tineresc propus. Gilda nu este doar designer, ci și o fashionistă ce a atras atenția prin stilul său eclectic.

Cele două vedete au purtat aceeași rochie și ambele au arătat senzațional. Julianne Moore a ales rochia mini de la Valentino pentru una din aparițiile sale de la Cannes, de anul acesta, în timpul promovării noului său proiect cinematografic ‘The Staggering Girl’.  Julianne a ales o pereche de sandale în culoarea piciorului, pe gleznă, lăsând rochia să strălucească, la propriu și la figurat.

Gilda a purtat rochia Valentino exact la show-ul de modă al brandului italienesc din primăvara aceasta. Gilda a accesorizat ținuta foarte simplu, alegând o pereche de pantofi cu toc, într-o nuanță de bleu-vernil, similară rochiei.

Tu cui crezi că îi stă mai bine: Julianne Moore sau Gilda Ambrosio? Votează-ți favorita!

 

 

Share