0
0

Cui îi stă mai bine: Kaia Gerber sau Melania Trump?

iulia.statie
August 30, 2020
August 30, 2020

Se poartă ținutele inspirate din uniformele militarilor, dacă ar fi să ne luăm după Kaia Gerber și Melania Trump. Cele două au fost văzute prezentând două look-uri interesante, dar cui îi stă mai bine?

Cui îi stă mai bine: Kaia Gerber sau Melania Trump?

Prima Doamnă, Melania Trump, a apărut într-o jachetă de inspirație millitary semnată Alexander McQueen pentru discursul ținut la Convenția Națională Republicană. Creația costă aproape 1500 de dolari vândută online, cu un discount, iar aceasta a decis să combine piesa cu o fustă creion, plisată la spate, incorporând astfel două concepte clasice, dar cu un twist modern.

Melania Trump are ținute extrem de bune, afișând o simplitate rafinată, iar de data aceasta a încercat să combine piesele pentru a avea un costum, acestea părând că fac parte din același set, o idee strălucită. Totuși, ea a rămas fidelă pantofilor stiletto cu toc foarte înalt, pe care i-a purtat și acum, bineînțeles, în aceeași nuanță ca și piesele vestimentare alese.

Nu doar Prima Doamnă a fost surprinsă în această ținută. Jacheta a mai fost văzută pe Kaia Gerber, vedeta propunând un look perfect pentru un model off duty, cu o fustă mult mai scurtă, însă, mergând spre același concept, anume de a realiza un set. Combinația ne surâde, pentru că Gerber a ales să combine totul cu cizme de cauciuc lungi, o pereche de ochelari cu rame negre și o fustă lăcuită.

Spre deosebire de Melania, ce a mers într-o zonă mai conservatoare și rafinată, Kaia s-a decis să dezvăluie un mic decolteu și să ofere ținutei un aer edgy, prin accesorii demne de un stil rock glam. Ambele abordări sunt bune, însă extrem de diferite, ținând cont de evenimentele la care au participat cele două.

Tu cui crezi că îi stă mai bine: Melania Trump sau Kaia Gerber? Votează-ți favorita!

Share