0
0

Cui îi stă mai bine: Kate Middleton sau Madonna?

irina.letitia
July 17, 2019
July 17, 2019

O coincidență cel puțin surprinzătoare, ținând cont de cele două protagoniste: Kate Middleton și Madonna.

Nu am fi crezut că vom asista la această ”competiție”, luând în considerare stilul vestimentar al fiecăreia, dar și personalitatea lor. Iată însă că s-a întâmplat și ducesa de Cambridge a purtat aceeași rochie aleasă de regina muzicii pop, Madonna.

Cui îi stă mai bine: Kate Middleton sau Madonna?

Pe Kate Middleton am surprins-o purtând rochia de la Stella McCartney cu ocazia botezului nepotului său, Archie Harrison, fiul ducilor de Sussex.  Cu această ocazie, ducesa de Cambridge a ales o rochie plisată într-o nuanță de roz-somon, rochie pe care Kate a mai purtat-o în urmă cu doi ani, dar și în 2011, când a optat pentru un model identic, însă dintr-un material ușor lucios.

Rochia, al cărui preț este de aproximativ 1400 de lire, a fost completată de ducesă cu o pereche de pantofi Gianvito Rossi și cu o pălărie Juliette Botterill.

Madonna a purtat la rândul ei aceeași rochie, însă în urmă cu 10 ani, în timpul Festivalului de Film de la Cannes 2009. Singura diferență este că artista a ales versiunea din mătase, aceeași purtată de Kate în 2011.

Deși sunt stiluri total diferite, rochia li s-a potrivit perfect amândurora! Tu cui crezi că îi stă mai bine: Kate Middleton sau Madonna? Votează-ți preferata!

 

Share