0
0

Cui îi stă mai bine: Kate Middleton vs. Prinţesa Sophia a Suediei

irina.letitia
June 24, 2019
June 24, 2019

Se pare că există o adevărată tradiţie în jurul familiilor regale europene în privinţa vestimentaţiei, de a purta piese similare sau chiar identice. De data aceasta, protagonistele rubricii „cui îi stă mai bine?” sunt Kate Middleton şi Prinţesa Sofia a Suediei.

Cui îi stă mai bine: Kate Middleton vs. Prinţesa Sophia a Suediei

Avem de-a face cu o ţinută identică, purtată perfect de ambele figuri regale. Atât Kate Middleton, cât şi Prinţesa Sofia, au purtat o rochie lungă albă, de la Self Portrait. Rochia are în partea de sus un top croşetat , mânecă lungă şi un guler pe gât. Partea de jos a rochiei albe este plisată şi realizată din mătase.

Ducesa de Cambridge este prima care a purtat această rochie, în 2016, la premiera spectacolului „A Street Cat Named Bob”. Kate a purtat atunci accesorii grena, atât pantofii, cât şi geanta fiind în această culoare.

Prinţesa Sofia a Suediei, o personalitate foarte apreciată pentru stilul vestimentar, a ales aceeaşi rochie în urmă cu câteva zile, cu ocazia unui dineu organizat în cinstea preşedintelor Coreei de Sud, ce a avut loc la palatul regal din  Stockholm.

Două apariţii extrem de reuşite, ce au în comun aceeaşi piesă centrală: rochia lungă albă. Tu cui crezi că îi stă mai bine: Kate Middleton sau Prinţesa Sofia a Suediei?

Share