0
0

Cui îi stă mai bine: Katy Perry sau Emilia Clarke?

irina.letitia
December 17, 2019
December 17, 2019

Pentru că tot se apropie Crăciunul, de această dată am ales  o ținută demnă de atmosfera sărbătorilor de iarnă! Katy Perry și Emilia Clarke au purtat o ținută identică, iar tu decizi cui îi stă mai bine!

Cui îi stă mai bine: Katy Perry sau Emilia Clarke?

Katy Perry este una din acele artiste care ne-a obișnuit cu ținutele extravagante, de multe ori fiind mai degrabă adevărate costume. De această dată, cântăreața a purtat un outfit aproape temperat, ținând cont de stilul său obișnuit. Katy a ales o ținută Dolce & Gabbana, roșie, perfect asortată petrecerilor tematice din această perioadă.

Rochia structurată, cu un corset în partea de sus și o fustă ce ne duce cu gândul la costumele balerinelor a fost completată de accesorii în aceeași culoare, întregul look ducându-ne cu gândul la stilul pin-up.

Nu este însă prima oara când o admirăm pe covorul roșu. In urmă cu câteva luni, o altă vedetă purta exact aceeași creație a brandului italienesc, din colecția de toamnă 2019.

Emilia Clarke, cunoscută publicului mai ales datorită rolului său din ”Game of thrones” a purtat rochia roșie pe covorul roșu al galei Time 100.  Actrița a ales o pereche de sandale argintii, cu toc înalt, pentru a completa outfit-ul.

Tu ce ținută preferi? Cui îi stă mai bine: Katy Perry sau Emilia Clarke?

Share