0
0

Cui îi stă mai bine: Kendall Jenner sau Giulia de Lellis?

irina.letitia
September 5, 2019
September 5, 2019

O rochie menită să atragă toate privirile! Kendall Jenner şi Giulia de Lellis au purtat aceeaşi ţinută şi tu vei decide cui îi stă mai bine!

Cui îi stă mai bine: Kendall Jenner sau Giulia de Lellis

 

Tinutele purtate la evenimentele mondene sunt spectaculoase, iar vedetele se întrec de fiecare dată în apariţii memorabile. De această dată, modelul Kendall Jenner şi influencerul de origine italiană Giulia de Lellis au ales aceeaşi rochie Ingie Paris.

Kendall a fost vedeta evenimentului organizat de celebrul brand de bijuterii Tiffany & Co, în urmă cu câteva luni, iar cu această ocazie, modelul a optat pentru o rochie roz, inedită. Accesorizată cu pene şi volane în zona mânecilor, rochia este acel gen de piesă care are nevoie de o completre cât se poate de simplă. Kendall a optat pentru o pereche de pantofi stiletto albi, de la Balenciaga şi a ales o coafură minimalistă.

Vedeta tv Giulia de Lellis a purat o rochie identică la Festivalul de Film de la Cannes şi a purtat-o foarte similar. Giulia a optat pentru o pereche de sandale înalte de la Casadei, preferând acelaşi stil de coafură ca şi Kendall: părul strâns într-un coc simplu, discret.

Tu ce look preferi? Votează cui crezi că îi stă mai bine: Kendall Jenner sau Giulia de Lellis?

 

Share