0
0

Cui îi stă mai bine: Kendall Jenner sau Joy Corrigan?

irina.letitia
March 5, 2020
March 5, 2020

Richard Quinn este un nume cu care ne întâlnim din ce în ce mai des în ultima perioadă, mai ales în preajma evenimentelor red carpet. Așa se face că una din creațiile sale a fost purtată de două vedete: Kendall Jenner și Joy Corrigan.

Cui îi stă mai bine: Kendall Jenner sau Joy Corrigan?

In 2019, Kendall Jenner pășea pe covorul roșu al premiilor Emmy într-o ținută carea rămas în memoria colectivă. Modelul a purtat o creație Richard Quinn, compusă dintr-o rochie tip sirenă, din tafta imprimată floral, purtată cu o maletă din latex negru pe dedesubt.

Kendall a arătat superb într-o ținută atipică, într-un stil ”dark romance” ce a scos rochia oarecum previzibilă din zona sa de confort, cu ajutorul topului lucios. Coafura impecabil aleasă potențează întregul look, fiind extrem de simplă și de binevenită în peisajul deja încărcat al vestimentației.

În 2020, actrița de origine americană Joy Corrigan s-a numărat printre invitații galei amfAR din New York. Cu această ocazie, Joy a ales o rochie identică cu cea purtată de Kendall. Spre deosebire de aceasta, Joy a ales doar piesa principală, rochia, fără maleta din latex.

Tu cui crezi că îi stă mai bine: Kendall Jenner sau Joy Corrigan?

 

Share