0
0

Cui îi stă mai bine: Kim Kardashian sau Kourtney Kardashian?

Verdict.ro
May 8, 2021
May 8, 2021

Surorile Kardashian sunt cunoscute pentru a face o pasiune pentru un designer sau pentru o piesă pe care o poartă una după cealaltă. Dacă data trecută le-am avut pe Kim și Kylie, acum a venit rândul lui Kourtney să împrumute ceva din stilul surorii sale.

Cui îi stă mai bine: Kim Kardashian sau Kourtney Kardashian?

Deja nu mai este secret faptul că faimoasa Kim Kardashian adoră piesele vintage și are acces la unele dintre cele mai dorite creații ale designerilor din trecut. În ultima vreme, vedeta de reality show a adoptat un look stil cowboy, care îi vine perfect, însă, dacă spunem Kardashian, ne gândim clar la acele rochii extrem de mulate și look-uri senzuale pe care surorile le afișează la diferite evenimente.

De data aceasta, ea a îmbrăcat o rochie vintage Cavalli, pe care a combinat-o cu o pereche de ochelari și cercei oversized, pentru a merge în zona ei, dar, în același timp, a adăuga un aer vintage. Kim a creat cea mai bună ținută de vară, accesorizând extrem de bine o rochie tip furou.

Nu a trecut multă vreme căci și sora ei, Kourtney Kardashian, și-a arătat dragostea pentru această piesă cu animal print. Totuși, spre deosebire de soția lui Kanye West, aceasta a mers într-o zonă mult mai glam cu piesa, creația aleasă de ea mult mai lungă, cu spatele gol, decupaje fanteziste și o trenă potrivită pentru un eveniment de pe covorul roșu.

Ambele vedete arată senzațional în această piesă, datorită materialului ușor ce îmbracă formele într-un mod senzual. Ce este de notat este faptul că acestea au mers în zone total diferite, una optând pentru o ținută văratică, cealaltă pentru una glamuroasă. Nu ne miră alegerea lor, ținând cont că este o creație ce pune în valoare silueta, dar când vine vorba despre o câștigătoare, atunci Kim a venit cu un look mult mai interesant.

Tu cui crezi că îi stă mai bine: Kim Kardashian sau Kourtney Kardashian? Votează-ţi favorita!

Share