0
0

Cui îi stă mai bine: Kim Kardashian sau Kylie Jenner?

iulia.statie
July 5, 2020
July 5, 2020

Uneori, atunci când celebritățile se îndrăgostesc de un nou brand, există posibilitatea să îmbrace aceleași piese, ce devin un adevărat hit, cum este și în acest caz, în care Kylie Jenner și Kim Kardashian au ales același top, purtat în stilul propriu.

Cui îi stă mai bine: Kim Kardashian sau Kylie Jenner?

Charlotte Knowles este noul designer ce a cucerit vedetele. Cu piese inspirate din anii 1990, dar, totuși cu acel aer modernism, putem vedea creațiile ei în garderobele starurilor cum ar fi Kim Kardashian, Kylie Jenner, Kaia Gerber, Gigi și Bella Hadid. Brand-ul ei este recunoscut pentru faptul că a adus înapoi corsetul într-un stil mult mai casual, iar Kim și Kylie sunt adoratoare ale acestei piese.

Kim Kardashian mixează pe un stil de inspirație cowboy, adăugând atât piese casual, cât și elegante la look-urile sale de zi cu zi. Când vine vorba de evenimente, aceasta alege materiale mulate pentru ținute cât mai senzuale, pentru a își pune în valoare formele ce au consacrat-o. Kim incorporează corsetul în ținutele ei casual, mixând cu piese oversized, pantaloni biker și tocuri pentru incorpora două stiluri.

Și atunci când vorbim de Kylie Jenner, vedem senzualitatea ce a marcat familia Kardashian-Jenner, prin piese glittery, rochii mulate, print-uri inedite, look-uri sport și top-uri transparente. Mezina familiei este o susținătoare a set-urilor încă de când a apărut în atenția publicului, iar de data aceasta, ea a mers în zona aceea în care ne-am obișnuit să o vedem.

Kim a asortat acest top-corset cu o pereche de pantaloni crem, din piele, cu franjuri. În ultima vreme am văzut că vedeta migrează încet și sigur spre stilul de inspirație cowboy, pe care l-a mai adoptat în trecut în ținute și îi vine extrem de bine. Când vorbim de Kylie, aceasta a mers spre o zonă a trend-urilor, căci seturile au fost un mare hit în ultimul an, alegând o pereche de pantaloni cu același print inedit, semnați tot de Charlotte Knowles.

Cele două adoră piesele ce le pun în evidență siluetă, așa că nu ne miră alegerea lor. Tu cui crezi că îi stă mai bine: Kim Kardashian sau Kylie Jenner? Votează-ţi favorita!

Share