0
0

Cui îi stă mai bine: Kim Kardashian sau Rosalia?

iulia.statie
October 30, 2020
October 30, 2020

Set-urile au fost un must-have în acest an, fiecare având câte unul prin dulap, dar acum, atât Kim Kardashian, cât și Rosalia, au dus acest trend la un nivel mai înalt.

Cui îi stă mai bine: Kim Kardashian sau Rosalia?

Dacă un lucru este clar atunci când vorbim de Kim Kardashian, este faptul că stilul vestimentar al vedetei a evoluat foarte mult în ultimii ani. De la o tânără cu alegeri nesigure, în care piesele alese erau nereușite, iar accesorizarea devenea un ‘more is more’ deloc spus într-un mod bun, aceasta a devenit o femeie cu ținute cameleonice, ce poate să surprindă cât mai multe stiluri vestimentare și nu se teme de un glamour perfect la evenimente. Rareori fiind prinsă pe picior greșit, acum Kim este mai sigură ca niciodată pe alegerile pe care le face, iar acest lucru este demn de admirat, câștigându-și maturitatea stilistică.

Având un început exploziv pe scenă, Rosalia a evoluat și ea în ultimii ani. Imediat cum și-a început ascensiunea la nivel modial, cântăreața de origine spaniolă a demonstrat și că este extrem de versatilă și îndrăzneață în lumea modei. În timp ce muzica ei accentuează sunetele de flamenco, garderoba ei, de asemenea, vine cu o proprie versiune actualizată a rochiei de flamenco. Vedeta nu se teme de print-uri, culoare, texturi, alegând ținute glamuroase, dar și casual, chic, elegantă sau de inspirație nouăzecistă.

Acum, ambele vedete au prezentat un set din cap până în picioare semnat Balmain la patru săptămâni diferență una de cealaltă, ducând trend-ul la un alt nivel. Cu print-ul ce a consacrat brand-ul, ele au purtat un crop top cu mânuși incluse, o mască asortată, geantă, dar și pantaloni tip cycling. Singura diferență se observă la machiaj, Kim optând pentru un stil glam, în timp ce Rosalia a preferat un look effortless.

Acestea fiind spuse, nu se observă vreo diferență între ținutele celor două, lipsind în totalitate tușa personală, ce ar fi făcut o schimbare, altfel, se aseamănă cu modele ce trebuie să prezinte pe podium creația. Tu ce crezi? Cui îi stă mai bine: Kim Kardashian sau Rosalia? Dă click pe poză și votează-ți favorita!

Share