0
0

Cui îi stă mai bine: Kourtney Kardashian sau INNA?

iulia.statie
March 24, 2021
March 24, 2021

Atunci când o piesă semnată de o casă de modă cunoscută face valuri printre vedete, este normal să observăm ținute ce se aseamănă, dar uneori, detaliile fac diferența. Le avem în față pe Kourtney Kardashian și pe Inna, ce s-au îndrăgostit de corsetul Dion Lee.

Cui îi stă mai bine: Kourtney Kardashian sau INNA?

Femeile din familia Kardashian poartă mereu cele mai în vogă piese, așa că nu ne surprinde faptul că una dintre ele, Kourtney Kardashian, a optat pentru un corset Dion Lee. Propunerile structurate cu un design modernist au fost la mare căutare, iar vedeta, ce are un stil vestimentar senzual, nu a rămas indiferentă. Kourtney se remarcă pentru că alegerile ei nu merg mereu într-o zonă ce se vrea a fi explozivă, ea fiind temperată în look-uri și mult mai rafinată.

INNA este fără dar şi poate una din cel mai bine îmbrăcate artiste de la noi. Cu un stil vestimentar unitar, care se înscrie în zona cool-sport, artista reuşeşte să impresioneze plăcut cu fiecare apariţie. Piesa aceasta vedeta a afișat-o în proiectul ‘Queen’s Dance House’, unde fanii au putut să observe unele dintre cele mai bune ținute ale cântăreței, în timp ce și-a păstrat anumite preferințe.

Deși ținutele poate că merg în aceeași linie vestimentară, având două piese albe centrale, detaliile le fac foarte diferite. Kourtney Kardashian a simțit nevoia de a adăuga un sutien Dion Lee, ce ne transmite sentimente mixte în această combinație. Mai mult, ea a preferat ideea de ținută senzuală, asezonată cu piese elegante, cum ar fi pantofii cu vârf ascuțit.

În același timp, INNA a mers într-o zonă baggy-cool, alegând o pereche de pantaloni cu un design relaxat, ce i se potrivesc mânușă. Ne place faptul că nu a încercat să mai propună vreo piesă statement pe sub corset, dar și că încălțămintea a fost de inspirație edgy-sport. Concluzionând, noi spunem că artista noastră a avut o propunere mai bună, dar tu ce crezi? Cui îi stă mai bine: Kourtney Kardashian sau INNA? Dă click pe poză și votează-ți favorita!

Share