0
0

Cui îi stă mai bine: Lady Gaga sau Bella Hadid?

iulia.statie
September 9, 2020
September 9, 2020

Costumele de inspirație masculină au fost un adevărat hit în ultimii ani, atât pentru noi, cât și pentru vedete. Să fim rezonabili, cine nu are un blazer oversized în garderobă și îl folosește pe post de jachetă pentru că arată extrem de chic? Sau cine nu și-a achiziționat în ultima vreme un asemenea costum?

Cui îi stă mai bine: Lady Gaga sau Bella Hadid?

Când vorbim de Lady Gaga, ne gândim la regina exagerărilor și extravaganțelor, în cel mai bun sens, pentru că artista și într-o ținută elegantă găsește un artificiu pentru a își pune în evidență stilul. În 2018, pentru o petrecere ‘Elle To Celebrate 25 Years Of Women’, aceasta a decis să îmbrace un costum oversized, semnat Marc Jacobs.

Ce este de admirat la aceasta este faptul că a ales pantalonul în așa fel încât să ascundă încălțămintea, un truc de ținut minte, iar pe sub nu a purtat nimic, pentru a da o senzație de senzualitate și a aduce feminitatea într-o ținută cu tonuri masculine. Gaga a renunțat complet la accesorii și și-a ținut părul coafat într-un coc clasic, punând accent pe piesele vestimentare.

Iată că la doi ani diferență, în februarie 2020, Bella Hadid era văzută într-o ținută aproape identică cu aceea pe care o prezenta Lady Gaga. Nu putem spune că modelul a ieșit din zona sa, pentru că aceasta este o iubitoare a blazerelor oversized și a pantalonilor baggy, purtând această combinație de multe ori. Ea a ales să poarte un costum oversized, putem să spunem că mai voluminos ca acela purtat de Gaga, BYPRODUCT by BYREDO, din colecția primăvară/vară menswear.

Remarcabil la Bella este modul în care și-a accesorizat ținuta, cu un pulover multicolor cu decolteu în V, o geantă micuță într-o nuanță de roz pastelat și ochelari cu aspect vintage. Accesoriile ce atrag cel mai mult atenția sunt ochelarii, finisați cu un lanț, ce îi dau look-ului un aer cool, dar sunt și extrem de practici.

Avem aici două interpretări ale costumului oversized: less is more și more is more. Tu cui crezi că îi stă mai bine: Lady Gaga sau Bella Hadid? Votează-ți favorita!

Share