0
0

Cui îi stă mai bine: Meghan Markle vs. Regina Letizia a Spaniei

irina.letitia
April 30, 2019
April 30, 2019

Casele regale europene se „luptă” în această perioadă şi pentru alte titluri, cum ar fi de cel mai bine îmbrăcată reprezentantă regală. Desigur, printre concurente se află ducesa de Sussex, Meghan Markle şi regina Letizia a Spaniei, două figuri celebre deja pentru apariţiile impecabile. Nu este de mirare deci, că uneori, ţinutele celor două seamănă izbitor. Aşa se face că protagonistele rubricii „cui îi stă mai bine” sunt chiar Meghan Markle vs. Regina Letizia.

Cele două au purtat, la distanţă de aprope 1 an, o rochie aproape identică. Mai mult, rochia midi din denim aparţine aceluiaşi brand.

Cui îi stă mai bine: Meghan Markle vs. Regina Letizia a Spaniei

 

Meghan Markle are un stil vestimentar ireproşabil. Ea a purtat rochia din denim la un meci de polo, anul trecut. Rochia este semnată Carolina Herrera şi costă în jur de 2500 de euro. Modelul are un decolteu în V, parte peste parte şi o mânecă foarte scurtă.

Regina Letizia a purtat un model similar chiar zilele trecute, iar creaţia aparţine tot brandului Carolina Herrera, linia CH, şi costă aproximativ 700 de euro. Modelul purtat de regina Letizia este uşor diferit în zona decolteului, fiind o rochie cămaşă cu un guler clasic şi cu mâneca uşor mai lungă faţă de piesa aleasă de Meghan Markle.

Dacă ducesa de Sussex a preferat o accesorizare contrastantă, cu un clutch şi o pereche de pantofi nude, regina Spaniei a ales accesorii complementare cromatic, bleumarin.

Cui crezi că îi stă mai bine: Meghan Markle sau Regina Letizia?

 

Share