0
0

Cui îi stă mai bine: Meghan Markle vs. Victoria Beckham

irina.letitia
June 16, 2019
June 16, 2019

Iată un eveniment pe care putem spune că îl aşteptam de mult timp: Meghan Markle şi Victoria Beckham s-au îmbrăcat la fel! Fostă membră a trupei Spice Girls, un adevărat fashion icon devenit designer (de mare succes de altfel) s-a îmbrăcat identic cu ducesa de Sussex, una din cele mai bine îmbrăcate femei din lume la ora actuală.

Cui îi stă mai bine: Meghan Markle vs. Victoria Beckham

Rochia pe care cele două vedete au îmbrăcat-o este semnată chiar de Victoria Beckham, iar prima care a purtat-o a fost Meghan Markle. Ducesa a purtat piesa cu puţin timp înainte de a naşte, într-una din ultimele vizite oficiale înaintea concediului maternal.

Meghan a accesorizat pe atunci rochia cu o pereche de pantofi şi o geantă plic într-o nuanţă de verde închis şi o pălărie albă. Pe deasupra, ducesa a purtat un palton alb, completând astfel tabloul cromatic al ţinutei.

Victoria Beckham a ales rochia, din propria sa colecţie, la nunta fotablistului spaniol Sergio Ramos cu Pilar Rubio, ce a avut loc zilele trecute, în Sevilla, Spania.

Deşi dress code-ul evenimentului a fost destul de strict, fiind sugerat ca invitaţii să nu poarte roşu, portocaliu, verde, roz sau alb, iată că celebrul designer a purtat întocmai o rochie albă, cu un imprimeu fin, verde. Victoria a accesorizat ţinuta cu o pereche de pantofi fucsia, dar şi cu o pereche de ochelari de soare supradimensionaţi, negri.

Ambele apariţii sunt impecabile, iar rochia Victoria Beckham stă perfect atât pe creatoarea sa, cât şi pe Meghan Markle, la aceea vreme, însărcinată cu micul Archie!

Tu cui crezi că îi stă mai bine: Meghan Markle vs. Victoria Beckham?

 

Share