0
0

Cui îi stă mai bine: Melania Trump sau Lily Aldridge?

iulia.statie
May 19, 2020
May 19, 2020

Rochiile glamuroase și vaporoase ne fac de fiecare dată să suspinăm, pentru că, să fim serioase, nu doar că vedetele arată senzațional în astfel de creații iar evenimentele la care participă sunt rupte din filme, ci fiecare dintre noi are în ea o mică prințesă ce visează la a purta de fiecare dată astfel de rochii.

Melania Trump sau Lily Aldridge?

J Mendel se remarcă prin creațiile delicate, rochii vaporoase, pline de accente feminine. Rochiile făcute de acest brand sunt deseori alese pentru a fi purtate la evenimente elegante, gale sau chiar și pe covorul roșu, iar vedetele noastre favorite sunt desprinse din basme cu o astfel de creație, obiectele vestimentare fluide fiind deseori ornamentate cu voaluri, pene, volane, orice dă impresia de o rochie perfectă pentru o femeie senzuală și delicată.

Lily Aldridge are un stil modern, cu accente nouăzeciste, look-urile acestea fiind abordate de fotomodelele din noua generație pentru aerul cool pe care îl oferă, dar, în același timp, vintage. În 2017, aceasta apărea în Bejing pentru un eveniment de modă îmbrăcată într-o creație J Mendel, o rochie inspirație grecească, într-o nuanță de turcoaz, asortată cu diamante în aceeași culoare. Vedeta a arătat ca o adevărată zeiță pe covorul roșu prin această creație extrem de delicată, fără umeri și cu mâneci din voal, până în pământ.

La un an diferență, Melania Trump alegea aceeași creație, însă într-o nuanță de galben stins pentru un eveniment datorat vizitei sale și a soțului său în Anglia. Prima Doamnă a demonstrat de multe ori că are bun gust, purtând piesele feminine cu o atitudine puternică. Aceasta a devenit un reper stilistic pentru multe femei ce adoră stilul elegant, iar alegerea rochiei în această nuanță nu ne miră, pentru că Melania este o fană a galbenului.

Atât Melania Trump, cât și Lily Aldridge poartă această ținută perfect, remarcându-se feminitatea lor aparte, scoasă în evidență de o rochie ce îmbrățișează un trend ce a revenit puternic, anume delicatețea privind outfit-urile. Tu ce părere ai? Cui îi stă mai bine: Melania Trump sau Lily Aldridge?

Share