0
0

Cui îi stă mai bine: Miley Cyrus sau Doja Cat?

iulia.statie
November 11, 2020
November 11, 2020

Poate că premiile VMA și AMA s-au desfășurat diferit în acest an, anume în mediul online, dar asta nu le-a oprit pe vedetele noastre favorite să îmbrace ținute demne de covorul roșu și să se bucure de faptul că încă există ceremonii ce sărbătoresc performanțele lor.

Cui îi stă mai bine: Miley Cyrus sau Doja Cat?

Avem de data aceasta două ținute, extrem de îndrăznețe, purtate de unele dintre cele mai nonconformiste celebrități din industria muzicală, anume Miley Cyrus și Doja Cat. Deși una a apărut așa la VMA, iar cealaltă la AMA, nu am putut să nu observăm asemănările dintre creațiile afișate.

Nu este un secret faptul că Miley Cyrus adoră să aducă senzație de fiecare dată când îmbracă ceva. Începând ca o vedetă cuminte adolescentă, aceasta s-a îndreptat în ultimii ani spre un stil extravagant, edgy, devenind mult mai reală din punct de vedere vestimentar. Cântăreața este aici să șocheze prin aparițiile sale, ceea ce nu ne displace, fiind extrem de versatilă și de curajoasă atunci când vine vorba despre experimentatul stilistic.

Nici Doja Cat nu este străină de ținutele extrem de senzuale, menite să facă senzație. Totuși, spre deosebire de Miley, ce preferă un stil edgy, cântăreața se îndreaptă mai degrabă spre unul senzual, căci atunci când apare pe covorul roșu, preferă rochiile transparente, dar ce au aplicații glamuroase, cum ar fi paietele sau penele.

De data aceasta, deși sunt destul de diferite, dar, în același timp, asemănătoare din punct de vedere vestimentar, acestea au avut ținute cu multe puncte comune. Miley a ales o creație Mugler, iar Doja a mers spre Givenchy, dar, aceste rochii transparente cu aplicații seamănă foarte bine. De asemenea, ambele au simțit nevoia de un colier, însă, aplaudăm alegerea lui Cyrus, ce a mizat pe unul mai prețios.

În schimb, Doja a mers spre accesorizare în zona mâinilor, alegând mai multe inele. Tușa personală s-a văzut la alegerea pantofilor, iar Miley este cu siguranță câștigătoare, dorindu-și ceva mai fin. Tu ce părere ai? Cui îi stă mai bine: Miley Cyrus sau Doja Cat? Dă click pe poză și votează-ți favorita!

Share