0
0

Cui îi stă mai bine: Olivia Wilde sau Priyanka Chopra?

iulia.statie
June 24, 2020
June 24, 2020

Uneori, starurile nu se pot abține din a adora o anumită piesă vestimentară, iar aici avem acest caz, în care Olivia Wilde și Priyanka Chopra au purtat aceeași creație, în nuanțe diferite.

Cui îi stă mai bine: Olivia Wilde sau Priyanka Chopra?

Olivia Wilde este o iubitoare a clasicului. Fie că apare pe covorul roșu sau este surprinsă mergând la cumpărături, actrița știe cum să se îmbrace pentru a transmite că are un stil extrem de sofisticat, dar, totuși, cool. Ea preferă de obicei rochiile cu un guler tip maletă, jachetele de piele și culorile tari, iar alegerea ei vestimentară de acum o reprezintă cu totul. Ce este de apreciat la Olivia este modul în care combină piesele, având o eleganță de invidiat și un bun gust aparte.

Un alt simbol al eleganței este talentata Priyanka Chopra, al cărei stil este o combinație între haute couture și piese neobișnuite, mizând pe look-uri elegante cu un twist senzual pentru a își pune în valoare frumusețea ieșită din comun. Aceasta știe când și cum să iasă în evidență, dezvăluind look-uri senzaționale de-a lungul aparițiilor sale, dar știe și când să apeleze la un look sport atunci când își dorește să fie chic fără prea mult efort.

Ambele au un stil rafinat, putând ușor fi numite trendsetteri, chiar dacă, pe alocuri, vestimentația lor pornește de la aceeași idee, schimbându-se pe parcurs în funcție de micile lor plăceri privind piesele. De data aceasta, ambele au îmbrăcat o rochie Kate Spade, pe care au accesorizat-o în stilul propriu. Pentru că era o alegere vestimentară destul de evidentă pentru Olivia, aceasta a ales să combine look-ul cu o pereche de cizme albe, înalte și accesorii fine, precum un colier lung, o alegere extrem de bună, punând în valoare simplitatea ce a făcut-o cunoscută pe aceasta.

Priyanka, pe de altă parte, a ales să poarte sandale înalte și să adauge o pereche de ochelari cu rame pătrate. De notat este faptul că Wilde a preferat un cordon în același print cu rochia, pe când Chopra a mizat pe o curea maro.

Ambele au un look simplist, poate mult prea simplist, căci se simte nevoia de a mai adăuga ceva, însă, cu toate acestea, funcționează. Piesa centrală, anume rochia, este o alegere de bun gust pentru orice eveniment, dar și pentru ținutele casual. Tu cui crezi că îi stă mai bine: Olivia Wilde sau Priyanka Chopra? Votează-ţi favorita!

Share