0
0

Cui îi stă mai bine: Olivia Wilde sau Zoey Deutch?

irina.letitia
February 19, 2020
February 19, 2020

Când o ținută este purtată de două ori pe covorul roșu al unora dintre cele mai importante evenimente ale anului, este clar că avem parte de o piesă senzațională. Olivia Wilde și Zoey Deutch au ales o creație Fendi pentru aparițiile lor și ținutele au fost unanim apreciate. Tu cui crezi că îi stă mai bine?

Cui îi stă mai bine: Olivia Wilde sau Zoey Deutch?

La petrecerea Vanity Fair organizată cu prilejul premiilor Oscar de anul acesta , actrița Olivia Wilde a ales o ținută superbă de la Fendi Couture, cu o siluetă regală. Ceea ce părea a fi o rochie este de fapt o salopetă lungă, cu un volum inedit atât în partea de jos, cât și în zona mânecilor tip clopot. Decolteul foarte adânc și ascuțit ne oferă însă o idee despre silueta actriței, dezvăluite discret din spatele unei rochii ample.

La Globurile de Aur 2020, pe covorul roșu pășea o altă actriță renumită, în aceeași ținută Fendi. Zoey Deutch a purtat piesa inedită într-o altă variantă cromatică. Galbenul intens al rochiei a fost completat de contrastul clasic albastru, plasat în zona bijuteriilor prețioase purtate de actriță.

Așadar, avem aceeași piesă, declinată în două variante de culori, iar tu decizi cui îi stă mai bine: Olivia Wilde sau Zoey Deutch?

Share