0
0

Cui îi stă mai bine: Rihanna vs. Kendall Jenner ?

irina.letitia
June 28, 2019
June 28, 2019

Două dintre cele mai urmărite vedete la ora actuală, Rihanna şi Kendall Jenner, au purtat aceeaşi pereche de pantofi, un model care face ravagii printre fashioniste.

Cui îi stă mai bine: Rihanna vs. Kendall Jenner ?

 

Rihanna atinge în această perioadă un nou apogeu al carierei. Una dintre cele mai de succes cântăreţe contemporane, un adevărat fashion icon, mai nou designer al unui brand de lux, antreprenoare în industria de beauty, artista dovedeşte că orice este posibil!

Recent, la aniversarea finei sale, Rihanna a purtat o pereche de pantofi ce ne aduc aminte de povestea Cenuşăresei. Pantofii în întregime transparenţi, cu un toc evazat şi o bijuterie plasată în zona din faţă, sunt creaţi de Amina Muaddi, un nume din ce în ce mai cunoscut în industria fashion. Tânărul designer de încălţăminte, cu origini româneşti, se aliniază celor mai în vogă branduri de pantofi, prin creaţiile sale.

Dovada o face şi un alt nume de notorietate, Kendall Jenner. Kendall a fost şi ea văzută zilele trecute purtând o pereche de pantofi identică cu cea a Rihannei.

Tu cui crezi că îi stă mai bine: Rihanna sau Kendall Jenner?

Share